You are currently viewing Webbinarium: De smarta elnätens utveckling

Webbinarium: De smarta elnätens utveckling

Vad väntar runt hörnet för kraftsystemets och de smarta elnätens utveckling? Hur påverkas säkerheten, elbilarnas samspel med elnät och fastigheter av en kraftigt ökad elektrifiering?

Under seminariet kommer vi få ta del av inspirerande dragningar med utrymmer för frågor och seminarier. Våra inbjudna gäster är Göran Ericsson, FoU-chef på Svenska Kraftnät och tillika nybliven adjungerad professor vid Uppsala universitet, Anna Wolf, tillförordnad vd på Power Circle som är elkraftbranschens intresseorganisation samt vår egen Joachim Lindborg som återfinns såväl på Sustainable Innovation som på Ngenic. Föredrag och samtal modereras av Therese Fernlund, som från och med februari blir vårt nytillskott till STUNS Energi och Live-In Smartgrid-projektet.

Ladda ner presentationer från webbinariet:

Power Circle

Svenska kraftnät

Live-in smartgrid